JM Indoor Masters selectiewedstrijd

Event Info

  • 26 Nov, 2016
  • max.
  • 27 Nov, 2016
  • Equestrian
  • Andere
andere

Formulare

Jm indoor masters selectiewedstrijd

De Jumping Mechelen Indoor Masters is terug ! 

Inmiddels is de Indoor Masters aan zijn 3e editie toe en wij hebben weer wat nieuws !  Dit jaar worden de kwalificaties nog belangrijker dan tevoren.  Het zal namelijk niet meer mogelijk zijn om je zomaar in te schrijven voor de 1m20 proeven senioren, de pony- of de Children proeven. Deze vallen nu allemaal onder de noemer Jumping Mechelen Indoor Masters waarvoor ieder voor een plaatsje zal moeten strijden.

Over 4 verschillende indoor wedstrijden zullen zowel paarden als ponyruiters zich kunnen kwalificeren voor de JM-IM finales tijdens Jumping Mechelen. Deze finales worden verdeeld over de verschillende dagen van Jumping Mechelen van 26-30 december. 

De finaleproeven dit jaar staan open voor 50% LRV en 50% VLP ruiters. LRV ruiters dienen zich hiervoor te kwalificeren via LRV (www.lrv.be). 
In samenwerking met VLP en de selectie wedstrijden organiseert Jumping Mechelen vier kwalificatiewedstrijden voor de finales. 

Kwalificatiewedstrijden vinden plaats op volgende wedstrijden : 

14-15-16 oktober Stal Hulsterlo Meerdonk CSN 43
28-29-30 oktober Bomaco Zellik CSN 44
10-11-12-13 november Azelhof Lier CSN 45
26-27 november Equiland vzw, Sentowerpark Opglabbeek CSN 46

Op de tweede kwalificatiewedstrijd in Azelhof tijdens het verlengde weekend van 11 november wordt trouwens op zondag eveneens de kwalificatie voor de Darco Cup verreden.
  

Per kwalificatiewedstrijd krijgen de 1e 50 geklasseerde ruiters per proef rankingpunten toegekend.  De 3 beste rankingpunten per combinatie doorheen alle selectiewedstrijden zullen tellen voor de eindranking. Op basis van de eindranking worden de selecties voor de finales tijdens Jumping Mechelen bepaald.  Voor elke hoogte gaan de 30 beste ruiters door naar de finale.  Bij de pony’s 1m20, zijn dat de beste 15.

Fotogalerie

Zurück