Topsport, fokkerij en gezelligheid verenigd door Z...

Topsport, fokkerij en gezelligheid verenigd door Z...

Topsport, fokkerij en gezelligheid verenigd door Z...

/

Topsport, fokkerij en gezelligheid verenigd door Zangersheide en Sentower Park.

Limburg… één van de mooiste regio’s in Europa. Gekend om haar prachtige natuur, hartelijke inwoners en charmante steden en gemeenten zoals Hasselt, de ‘Hoofdstad van de Smaak’. In de paardenwereld is Limburg wereldwijd gekend voor haar top springpaarden, ruiters en sportstallen. Limburg is een échte hotspot in de paardenwereld, denk maar aan Stoeterij Zangersheide in Lanaken en de stallen van Team Philippaerts, Jos Lansink, Ashford Farm, Karel Cox Horses en talrijke anderen! Ook huisvest Limburg fantastische trainings- en concourslocaties, waarvan Sentower Park de voornaamste is, alsook de nec plus ultra van de paardenklinieken zoals EquiTom in Lummen.  

Een paardenregio als Limburg verdient ook de mooiste internationale evenementen en daar zullen Stoeterij Zangersheide en Sentower Park vanaf 2023 samen voor zorgen. ‘The Zangersheide International’ wordt een volledig nieuwe internationale CSI4* waar sport en fokkerij hand in hand gaan. “Niet alleen wordt ‘The Zangersheide International’ een waanzinnige 4*-wedstrijd waar we de beste ruiters ter wereld zullen verwelkomen, ook zal de fokkerij waarvoor deze regio zeer bekend is uitgebreid aan bod komen. De voorjaarshengstenkeuring van Studbook Zangersheide zal verhuizen naar Sentower Park en zal aangevuld worden met een zeer exclusieve hengstenveiling waar de allerbeste jonge hengsten aangeboden zullen worden!” aldus Judy Ann Melchior “Dat alles wordt ook aangevuld met speciale proeven voor jonge hengsten én een manche van de bekende ‘Sires of the World’. Aan het begin van het dekseizoen een échte must voor elke fokker.”

Laurens Meynaerts van Sentower Park vult aan: “ ‘The Zangersheide International’ zal niet enkel fantastische sport betekenen, zoals het in Limburg hoort zullen we ook zorgen voor een gezellige sfeer en de beste catering! Het wordt een niet te missen ervaring voor iedereen die van paarden en paardensport houdt!”

Meer info over de zangersheide international via deze link

partager cet article: